fbpx

UITSLAPEN

Ook zo benieuwd hoe het is om in een Veritas huis te wonen? Dit jaar is het tijdens de UIT week 2021 weer mogelijk om in een Veritas huis te slapen. Op deze manier kan je als UIT-loper een kijkje nemen in het leven van een Veritijn.

Lijkt dit je leuk en kan je niet wachten om naar alle feesten, activiteiten en de Huizen BBQ te gaan? Schrijf je dan nu vóór 1 juli in via onderstaand formulier.

NB: Door de Corona maatregelen is UIT-slapen uiteraard onder voorbehoud. Daarnaast geeft inschrijven als UIT-slaper géén garantie van een plek i.v.m. de vele aanmeldingen. Meer informatie hierover volgt, dus gelieve niet zelf hier over te mailen.

+ 0
VERENIGINGSHUIZEN
UIT-slapen
DD-MM-JJJJ
Naam & achternaam

Maatregelen omtrent COVID-19

Door de Corona maatregelen is UIT-slapen uiteraard onder voorbehoud. Daarnaast geeft inschrijven als UIT-slaper géén garantie van een plek i.v.m. de vele aanmeldingen. Meer informatie hierover volgt, dus gelieve niet zelf hier over te mailen.

Benieuwd hoe het er in een verenigingshuis aan toegaat? Check dan alvast onze Instagram IGTV’s waarin wij langs gaan bij een mannen- en een vrouwenhuis!

WORD LID! VERITAS WACHT OP JOU

Start met chatten
Powered by Join.chat
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?
× start chat