fbpx

Lid worden bij C.S. Veritas

Ga jij komend jaar studeren in Utrecht en ben je enthousiast geworden over Veritas? Of studeer je al maar wil je graag nog meer uit je studententijd halen? Schrijf je dan bij ons in! Door lid te worden bij C.S. Veritas leer je in korte tijd veel mensen kennen en bouw je vriendschappen voor het leven op. Daarnaast kom je makkelijker aan een kamer in Utrecht door onze vele verenigingshuizen en kun je mooie ervaringen opdoen in één van onze vele commissies.

UPDATE INSCHRIJVEN 2022

De inschrijvingen voor 2022 zijn nog niet geopend. Houd onze Instagram @uitcsveritas goed in de gaten voor de laatste updates omtrent de inschrijvingen.

WANNEER KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

Vrijdag 25 juni hebben de voorinschrijven voor Veritas plaatsgevonden. Tijdens de voorinschrijvingen waren er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Heb je helaas geen plekje weten te bemachtigen? Wees niet getreurd! Tijdens de UIT-week zijn er nog mogelijkheden om je in te schrijven bij Veritas. Hoe gaat dit in z’n werk?

De inschrijvingen zijn fysiek op Veritas en openen op dinsdag 17 augustus om 14.00 uur. Alles zal conform de richtlijnen van het RIVM gaan.
Wat heb je nodig voor de inschrijvingen? 


  • Zorgpas
  • 
Personalia

  • Identiteitsbewijs
  • Gegevens huisarts
  • 
Gegevens apotheek
  • 
Pinpas met ruim voldoende geld
  • Geprint bewijs van inschrijving aan een erkende onderwijsinstelling

* Let op; Inschrijfgeld niet retour

WAT ZIJN DE VEREISTEN OM LID TE KUNNEN WORDEN?

–  Bewijs van inschrijving van een erkende Hogeschool of Universiteit
(de onderwijsinstelling hoeft niet in Utrecht gesitueerd te zijn)

– Je kan alleen lid worden van Veritas als je voor 1 september 2021 18 jaar of ouder bent! Hierop maken we geen uitzonderingen.

– De verplichte introductieperiode vindt plaatst tussen 21 augustus en 4 september 2021. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt aan een kandidaatslid gedeeltelijk vrijstelling verleend. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, mail dan naar inschrijven@veritas.nl.

– Je moet een geldige QR-code in de Corona check app (Testen voor toegang/vaccinatiebewijs/herstelbewijs) + geldig ID bewijs meenemen.

Lees de algemene voorwaarden goed door, deze vind je hier.

MAATREGELEN omtrent COVID-19

De voorinschrijvingen, inschrijvingen en introductie zullen geheel conform de richtlijnen van het RIVM verlopen.

Let op: Je kunt tijdens de UIT-week alleen C.S. Veritas en het schoolpleintje betreden met een geldige QR-code in de Corona check app (Testen voor toegang/ vaccinatiebewijs/herstelbewijs) + een geldig ID bewijs. Laten we er samen voor zorgen dat het coronavirus zich zo min mogelijk verspreidt.

CONTACT / VRAGEN

Voor vragen over de UIT-week, inschrijven en Veritas: mail ons op UIT@veritas.nl of stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook daar staan we je graag te woord!

Voor vragen over de introductie (kennismakingstijd): mail de introductiecommissie op inschrijven@veritas.nl.

word lid! VERITAS WACHT OP JOU