Lid worden bij C.S. Veritas

Ga jij komend jaar studeren in Utrecht en ben je enthousiast geworden over Veritas? Of studeer je al maar wil je graag nog meer uit je studententijd halen? Schrijf je dan bij ons in! Door lid te worden bij C.S. Veritas leer je in korte tijd veel mensen kennen en bouw je vriendschappen voor het leven op. Daarnaast kom je makkelijker aan een kamer in Utrecht door onze vele verenigingshuizen en kun je mooie ervaringen opdoen in één van onze vele commissies.

WANNEER KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

Tweede ronde voorinschrijvingenInschrijvingen tijdens de UIT-week

De inschrijvingen zouden zijn geopend op dinsdag 11 augustus  van 00:00 tot 00:30, door de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet zijn deze echter tot nader order uitgesteld.  

WAT ZIJN DE VEREISTEN OM LID TE KUNNEN WORDEN?

– Bewijs van inschrijving van een erkende Hogeschool of Universiteit
(de onderwijsinstelling hoeft niet in Utrecht gesitueerd te zijn)

– Je kan alleen lid worden van Veritas als je op 29 augustus 2020 18 jaar of ouder bent! Hierop maken we geen uitzonderingen.

– De verplichte introductieperiode vindt plaatst tussen 13 en 29 augustus 2020. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt aan een kandidaatslid gedeeltelijk vrijstelling verleend. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, mail dan naar inschrijven@veritas.nl.         *tot nader order uitgesteld*

MAATREGELEN omtrent COVID-19

De voorinschrijvingen, inschrijvingen en introductie zullen geheel conform de richtlijnen van het RIVM verlopen. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 ziet de kmt er dit jaar mogelijk anders uit dan normaal. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent COVID-19 heeft het kabinet een verbod gelegd op alle wervings- en introductieactiviteiten van gezelligheidsverenigingen. De inschrijvingen, zowel fysiek als online, zullen dan ook tot nader order worden uitgesteld. Wat dit precies voor de introductie betekent is voor ons op het moment nog niet duidelijk. Wel kunnen wij zeggen dat de geplande introductie van 13 tot 29 augustus tot nader order zal worden uitgesteld. Wanneer wij meer duidelijkheid hebben over de inschrijvingen en de introductie, zullen wij dit op onze kanalen communiceren. 

CONTACT / VRAGEN

Voor vragen over de UIT-week, inschrijven en Veritas: mail ons op UIT@veritas.nl of stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook daar staan we je graag te woord!

Voor vragen over de introductie (kennismakingstijd): mail de introductiecommissie op inschrijven@veritas.nl.

word lid! VERITAS WACHT OP JOU

× start chat