Lid worden bij C.S. Veritas

Ga jij komend jaar studeren in Utrecht en ben je enthousiast geworden over Veritas? Of studeer je al maar wil je graag nog meer uit je studententijd halen? Schrijf je dan bij ons in! Door lid te worden bij C.S. Veritas leer je in korte tijd veel mensen kennen en bouw je vriendschappen voor het leven op. Daarnaast kom je makkelijker aan een kamer in Utrecht door onze vele verenigingshuizen en kun je mooie ervaringen opdoen in één van onze vele commissies.

WANNEER KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

Laatste inschrijfmoment 

Het laatste inschrijfmoment zal plaatsvinden op zaterdag 15 augustus van 18:00 tot 20:00. Verdere informatie hierover volgt nog. 

WAT ZIJN DE VEREISTEN OM LID TE KUNNEN WORDEN?

– Bewijs van inschrijving van een erkende Hogeschool of Universiteit
(de onderwijsinstelling hoeft niet in Utrecht gesitueerd te zijn)

– Je kan alleen lid worden van Veritas als je op 29 augustus 2020 18 jaar of ouder bent! Hierop maken we geen uitzonderingen.

– De verplichte introductieperiode vindt plaatst tussen 13 en 29 augustus 2020. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt aan een kandidaatslid gedeeltelijk vrijstelling verleend. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, mail dan naar inschrijven@veritas.nl. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 zal de verplichte introductie geheel digitaal plaatsvinden. Je dient dus digitaal aanwezig te kunnen zijn in deze periode. 

MAATREGELEN omtrent COVID-19

De voorinschrijvingen, inschrijvingen en introductie zullen geheel conform de richtlijnen van het RIVM verlopen. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 ziet de kmt er dit jaar mogelijk anders uit dan normaal. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent COVID-19 heeft het kabinet een verbod gelegd op alle wervings- en introductieactiviteiten van gezelligheidsverenigingen. De inschrijvingen, zowel fysiek als online, werden hierdoor uitgesteld. Het laatste inschrijfmoment zal nu op zaterdag 15 augustus van 18:00 tot 20:00 plaatsvinden. Door de nieuwe maatregelen kan de introductie dit jaar niet fysiek plaatsvinden. Er zal dit jaar dan ook een verplicht digitaal alternatief zijn voor de introductie. De digitale activiteiten zullen plaatsvinden in de periode tot en met 29 augustus.

CONTACT / VRAGEN

Voor vragen over de UIT-week, inschrijven en Veritas: mail ons op UIT@veritas.nl of stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook daar staan we je graag te woord!

Voor vragen over de introductie (kennismakingstijd): mail de introductiecommissie op inschrijven@veritas.nl.

word lid! VERITAS WACHT OP JOU

× start chat