fbpx

VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen over de UIT-week

Nee, je moet 18+ zijn om toegang te kunnen krijgen in het pand. Je bent overdag wel van harte welkom op het schoolpleintje!

Dat mag alléén als je je al ingeschreven hebt. Dan krijg je een speciaal Veritasbandje waarmee je de rest van de week naar binnen kan. Heb je je vooringeschreven? Houd dan de sociale media in de gaten om te weten wanneer je je bandje kan ophalen!

De feesten beginnen om 21:30 uur in de avond.

De deuren zijn tot 01:00 uur open. Meestal is het pand al eerder vol, dus kom op tijd.

Ja, je moet altijd een legitimatiebewijs bij je hebben.

Niet-leden kunnen op Veritas met PIN een opgeladen gastenpas kopen. Deze is onbeperkt geldig. Als de gastenpas leeg is, kan je hem met PIN opwaarderen bij de opwaardeerautomaat in de gang beneden.

Vragen over lid worden

Je kan alleen lid worden van Veritas als je vóór 1 september 2021 18 jaar bent. Dat betekent dat je vóór of op 31 augustus 2003 geboren moet zijn om je kunnen in te schrijven.

Ja, dat is mogelijk! Iedereen die is ingeschreven bij een erkende Universiteit of Hogeschool en 18 jaar is op 31 augustus kan zich inschrijven bij Veritas.

Nee, dat hoeft niet. Je moet ingeschreven staan bij een erkende Universiteit of Hogeschool.  Deze onderwijsinstelling hoeft echter niet in Utrecht gesitueerd te zijn.

Het eerste inschrijfmoment zal plaatsvinden op 25 juni tijdens de voorinschrijvingen. Tijdens de voorinschrijvingen zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Mocht je tijdens de voorinschrijvingen geen plekje weten te bemachtigen, wees dan niet getreurd! Tijdens de UIT-week zijn er nog mogelijkheden om je in te schrijven bij Veritas. Hoe gaat dit in z’n werk? De inschrijvingen zijn fysiek op Veritas en openen op dinsdag 17 augustus om 14.00 uur. Alles zal conform de richtlijnen van het RIVM gaan.

Let op;  Je moet een geldige QR-code in de Corona check app (Testen voor toegang/vaccinatiebewijs/herstelbewijs) + geldig ID bewijs meenemen.

Lees de algemene voorwaarden goed door en hopelijk tot in de UIT-week!

De verplichte introductieperiode vindt plaats in de periode van 21 augustus tot en met 4 september.

Ja, het is de bedoeling dat je de hele introductie bij kunt wonen. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt aan een kandidaatslid gedeeltelijke vrijstelling verleend. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, mail dan naar inschrijven@veritas.nl

De richtlijnen van het RIVM en de overheid worden te allen tijde nageleefd tijdens de inschrijvingen. De inschrijvingen zijn fysiek op Veritas en openen op dinsdag 17 augustus om 14.00 uur. Alles zal conform de richtlijnen van het RIVM gaan. Houd voor alle updates omtrent de inschrijvingen onze kanalen in de gaten.

De inschrijvingen zijn fysiek op Veritas en openen op dinsdag 17 augustus om 14.00 uur. Alles zal conform de richtlijnen van het RIVM gaan.

Tijdens de voorinschrijvingen heb je de volgende gegevens nodig:

  • Zorgpas
  • 
Personalia

  • Identiteitsbewijs
  • Gegevens huisarts
  • 
Gegevens apotheek
  • 
Pinpas met ruim voldoende geld
  • Geprint bewijs van inschrijving aan een erkende onderwijsinstelling

* Let op; Inschrijfgeld niet retour

Geen probleem,voor alle overige vragen kun je altijd mailen naar uit@veritas.nl. We beantwoorden je vragen graag!

Vragen over hoe het is om lid van Veritas te zijn

Zodra je lid bent van Veritas wordt je uitgenodigd voor een Facebook groep met leden van Veritas. Hospiteer berichten worden via deze groep gedeeld en zo kan je je opgeven voor hospiteeravonden van Veritas huizen. Veritas heeft meer dat 70 huizen dus ieder jaar komen er genoeg plekken vrij in huizen voor eerstejaars. Veritas heeft mannenhuizen, vrouwenhuizen en gemengde huizen. Voor ieder wat wils!

Uiteraard is iedere doordeweekse dag het Eigen Huis open om te dineren en te borrelen. Echter verschilt het per dag welke verbanden er komen en wat voor activiteiten er zijn.

Zo staat de maandagavond in het teken van een groot deel van de commissies binnen C.S. Veritas. Deze vergaderen met elkaar en naar afsluiting vindt er altijd een borrel plaats in het Trefcentrum.

Dinsdagavond clubavond! Iedere dinsdagavond eet je samen met je club, dit kan natuurlijk in het Voorhuys of bij iemand thuis waarna je vaak nog de stad in gaat met z’n alle.

Ook op woensdag vinden er vaak borrels plaats. Deze avond komen vakdisputen en verschillende commissies samen om samen te eten en te borrelen.

Donderdag is voor de disputen de avond om borrelen, aansluitend vindt ook de dixo plaats. De dixo is een wekelijks feest waar altijd veel leden op af komen.

Eens per maand vindt Last Friday Night plaats op vrijdag. Vrijdag is natuurlijk ook de dag van de vrimibo. Op deze dag kun je als lid een biertje komen doen op het Trefcentrum.

Zaterdag en zondag is Het Eigen Huis gesloten.

WORD LID! VERITAS WACHT OP JOU