00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds

Voorinschrijvingen

Op 3 augustus om 18:00 wordt de tweede ronde van de voorinschrijvingen geopend. Tijdens de voorinschrijvingen is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Tijdens de eerste ronde van de voorinschrijvingen is gebleken dat de voorinschrijvingen als snel vol zitten. Zorg dan ook dat je er snel bij bent!  Het afronden van de voorinschrijvingen geeft echter geen garantie op een plek. Wanneer jij je online hebt ingeschreven tijdens de voorinschrijvingen kom je op een wachtlijst. De mensen die bovenaan de wachtlijst staan worden uitgenodigd om op 9 of 10 augustus op een bepaald tijdstip fysiek op Veritas langs te komen om de inschrijving definitief te maken. Fysiek langs kunnen komen is verplicht om je in te kunnen schrijven. Wanneer je uiterlijk 4 augustus 23.59 geen uitnodiging hebt ontvangen om op Veritas jouw inschrijving definitief te maken, ben je het helaas niet geworden. 

Mocht je op 3 augustus nog geen plekje hebben bemachtigd, dan kan je het tijdens de UITweek nog een keer proberen. Op 11 augustus van 00:00 tot 00:30 zal het laatste inschrijfmoment van dit jaar plaatsvinden. Ook hier wordt je na jouw online voorinschrijving op een wachtlijst geplaatst. De mensen die bovenaan de wachtlijst staan worden uitgenodigd om op 11 of 12 augustus op een bepaald tijdstip fysiek op Veritas langs te komen om de inschrijving definitief te maken. Op 11 augustus zullen de eerste mensen al vanaf 9:00 worden uitgenodigd. Zorg dan ook dat jij je mail goed in de gaten houdt en al vanaf 9:00 in Utrecht kan zijn. Tot 12 augustus 16:00 kunnen mensen worden nagebeld om hun inschrijving definitief te komen maken op Veritas. Fysiek langs kunnen komen is wederom verplicht om je in te kunnen schrijven. Indien je na 12 augustus 16:00 nog niet bent uitgenodigd om langs te komen, ben je het helaas niet geworden. 

De voorinschrijvingen zitten vol! Het ging ontzettend hard en de voorinschrijvingen zijn daarom ook vroegtijdig gesloten. Heb jij je nog niet in kunnen schrijven, maar wil je wel graag lid worden van Veritas? Niet getreurd! tijdens de UIT-week komt er een nieuw inschrijfmoment.

Welke gegevens heb ik nodig voor de voorinschrijvingen?

  • Personalia 
  • Gegevens huisarts
  • Gegevens apotheek
  • Naam zorgverzekeraar

Wat zijn de vereisten om lid te kunnen worden?

  •  Bewijs van inschrijving van een erkende Hogeschool of Universiteit
    (de onderwijsinstelling hoeft niet in Utrecht gesitueerd te zijn) 
  • Je kan alleen lid worden van Veritas als je op 29 augustus 2020 18 jaar of ouder bent! Hierop maken we geen uitzonderingen.
  •  De verplichte introductieperiode vindt plaats tussen 13 en 29 augustus 2020. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt aan een kandidaatslid gedeeltelijk vrijstelling verleend. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, mail dan naar inschrijven@veritas.nl.              *tot nader order uitgesteld*

Maatregelen omtrent COVID-19

In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 zijn de inschrijvingen dit jaar opgesplitst in een digitaal en een fysiek deel. Door de inschrijvingen op te splitsen proberen wij mensen alleen indien nodig naar Veritas te laten komen. De maatregelen van het RIVM worden ten aller tijde nageleefd op Veritas om ieders veiligheid te waarborgen. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent COVID-19 heeft het kabinet een verbod gelegd op alle wervings- en introductieactiviteiten voor gezelligheidsverenigingen. De inschrijvingen, zowel fysiek als online, zullen dan ook tot nader order worden uitgesteld. 

Word lid! VERITAS WACHT OP JOU

× start chat