00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds

Voorinschrijvingen

Op 3 augustus om 18:00 werd de tweede ronde van de voorinschrijvingen geopend. Tijdens de voorinschrijvingen is er een beperkt aantal plekken beschikbaar.  Het afronden van de voorinschrijvingen geeft echter geen garantie op een plek. Wanneer jij je online hebt ingeschreven tijdens de voorinschrijvingen kom je op een wachtlijst. De mensen die bovenaan de wachtlijst staan worden uitgenodigd om op 9 of 10 augustus op een bepaald tijdstip fysiek op Veritas langs te komen om de inschrijving definitief te maken. Door de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19 kon het fysiek langskomen op Veritas op 9 en 10 augustus niet doorgaan. Mensen die een plekje hebben weten te bemachtigen tijdens de voorinschrijving hebben inmiddels een mail met belangrijke informatie ontvangen van de introductiecommissie over hun inschrijving. Wanneer je uiterlijk 4 augustus 23.59 geen uitnodiging hebt ontvangen om op Veritas jouw inschrijving definitief te maken, ben je het helaas niet geworden. 

Tijdens de UIT-week zou het laatste inschrijfmoment plaatsvinden. Dit kon echter helaas niet doorgaan in verband met de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19 en moest worden uitgesteld. Het laatste inschrijfmoment zal nu op zaterdag 15 augustus van 18:00 tot 20:00 plaatsvinden. 

De inschrijvingen voor dit jaar zitten vol! Het ging ontzettend hard en wij bedanken iedereen voor hun enthousiasme. Helaas konden wij niet iedereen die zich in wilde schrijven dit jaar een plek bieden bij Veritas. Volgend jaar zal er opnieuw een mogelijkheid zijn om lid te worden. Houd tegen die tijd onze Kana;en in de gaten voor informatie omtrent de inschrijvingen van volgend jaar.

Welke gegevens heb ik nodig voor de voorinschrijvingen?

  • Personalia 
  • Gegevens huisarts
  • Gegevens apotheek
  • Naam zorgverzekeraar

Wat zijn de vereisten om lid te kunnen worden?

  • Bewijs van inschrijving van een erkende Hogeschool of Universiteit
    (de onderwijsinstelling hoeft niet in Utrecht gesitueerd te zijn) 
  • Je kan alleen lid worden van Veritas als je op 29 augustus 2020 18 jaar of ouder bent! Hierop maken we geen uitzonderingen.
  •  De verplichte introductieperiode vindt plaats tussen 13 en 29 augustus 2020. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt aan een kandidaatslid gedeeltelijk vrijstelling verleend. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, mail dan naar inschrijven@veritas.nl. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 zal de verplichte introductie geheel digitaal plaatsvinden. Je dient dus digitaal aanwezig te kunnen zijn in deze periode.

Maatregelen omtrent COVID-19

In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 zijn de inschrijvingen dit jaar opgesplitst in een digitaal en een fysiek deel. Door de inschrijvingen op te splitsen proberen wij mensen alleen indien nodig naar Veritas te laten komen. De maatregelen van het RIVM worden ten aller tijde nageleefd op Veritas om ieders veiligheid te waarborgen. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent COVID-19 heeft het kabinet een verbod gelegd op alle wervings- en introductieactiviteiten voor gezelligheidsverenigingen. De inschrijvingen, zowel fysiek als online, moesten daarom worden uitgesteld. Het laatste inschrijfmoment zal nu op zaterdag 15 augustus van 18:00 tot 20:00 plaatsvinden.  

Word lid! VERITAS WACHT OP JOU

× start chat