00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds

Voorinschrijvingen

Op 15 juni om 18:00 worden de voorinschrijvingen geopend. De voorinschrijvingen blijven geopend tot en met 19 juni 18:00. Tijdens de voorinschrijvingen zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voorgaande jaren is gebleken dat de voorinschrijvingen als snel vol zitten. Zorg dan ook dat je er snel bij bent!  Indien blijkt dat de voorinschrijvingen al voor 19 juni vol zitten, zullen dezen vroegtijdig worden gesloten. Het afronden van de voorinschrijvingen geeft echter geen garantie op een plek. Wanneer je je hebt ingeschreven tijdens de voorinschrijvingen kom je op een wachtlijst. Aan de mensen die bovenaan de wachtlijst staan wordt een mail gestuurd om de inschrijving definitief te maken. De inschrijving wordt dus op een later moment pas definitief gemaakt. 

De voorinschrijvingen zitten vol! Het ging ontzettend hard en de voorinschrijvingen zijn daarom ook vroegtijdig gesloten. Heb jij je nog niet in kunnen schrijven, maar wil je wel graag lid worden van Veritas? Niet getreurd! tijdens de UIT-week komt er een nieuw inschrijfmoment.

Welke gegevens heb ik nodig voor de voorinschrijvingen?

  • Personalia¬†
  • Gegevens huisarts
  • Gegevens apotheek
  • Naam zorgverzekeraar

Wat zijn de vereisten om lid te kunnen worden?

  •  Bewijs van inschrijving van een erkende Hogeschool of Universiteit
    (de onderwijsinstelling hoeft niet in Utrecht gesitueerd te zijn) 
  • Je kan alleen lid worden van Veritas als je op 29 augustus 2020 18 jaar of ouder bent! Hierop maken we geen uitzonderingen.
  •  De verplichte introductieperiode loopt van 13 augustus t/m 29 augustus 2020. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt aan een kandidaatslid gedeeltelijk vrijstelling verleend. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, mail dan naar inschrijven@veritas.nl.

Maatregelen omtrent COVID-19

Normaliter vinden de voorinschrijvingen plaats tijdens het pre-UITfeest. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 gaat het pre-UITfeest echter helaas niet door. De voorinschrijvingen zullen dit jaar dan ook geheel online plaatsvinden.

Word lid! VERITAS WACHT OP JOU

× start chat