fbpx

00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds

Voorinschrijvingen

Op 3 augustus om 18:00 werd de tweede ronde van de voorinschrijvingen geopend. Tijdens de voorinschrijvingen is er een beperkt aantal plekken beschikbaar.  Het afronden van de voorinschrijvingen geeft echter geen garantie op een plek. Wanneer jij je online hebt ingeschreven tijdens de voorinschrijvingen kom je op een wachtlijst. De mensen die bovenaan de wachtlijst staan worden uitgenodigd om op 9 of 10 augustus op een bepaald tijdstip fysiek op Veritas langs te komen om de inschrijving definitief te maken. Door de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19 kon het fysiek langskomen op Veritas op 9 en 10 augustus niet doorgaan. Mensen die een plekje hebben weten te bemachtigen tijdens de voorinschrijving hebben inmiddels een mail met belangrijke informatie ontvangen van de introductiecommissie over hun inschrijving. Wanneer je uiterlijk 4 augustus 23.59 geen uitnodiging hebt ontvangen om op Veritas jouw inschrijving definitief te maken, ben je het helaas niet geworden. 

Tijdens de UIT-week zou het laatste inschrijfmoment plaatsvinden. Dit kon echter helaas niet doorgaan in verband met de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19 en moest worden uitgesteld. Het laatste inschrijfmoment zal nu op zaterdag 15 augustus van 18:00 tot 20:00 plaatsvinden. 

De pré-uit inschrijvingen zullen plaatsvinden op vrijdag 25 juni. Verdere informatie hierover volgt.

Welke gegevens heb ik nodig voor de voorinschrijvingen?

  • Personalia¬†
  • Gegevens huisarts
  • Gegevens apotheek
  • Naam zorgverzekeraar

Wat zijn de vereisten om lid te kunnen worden?

  • Bewijs van inschrijving van een erkende Hogeschool of Universiteit
    (de onderwijsinstelling hoeft niet in Utrecht gesitueerd te zijn)
  • Je kan alleen lid worden van Veritas als je voor 1 september 2021 18 jaar of ouder bent! Hierop maken we geen uitzonderingen.
  • De verplichte introductieperiode vindt plaatst tussen 21 augustus en 4 september 2021. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt aan een kandidaatslid gedeeltelijk vrijstelling verleend. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, mail dan naar inschrijven@veritas.nl.

Maatregelen omtrent COVID-19

De voorinschrijvingen, inschrijvingen en introductie zullen geheel conform de richtlijnen van het RIVM verlopen.

Word lid! VERITAS WACHT OP JOU

Start met chatten
Powered by Join.chat
Hi, kunnen we je ergens mee helpen?
× start chat