fbpx

UIT-WEEK C.S. VERITAS

De UIT-week wordt elk jaar georganiseerd zodat aankomende studenten Utrecht, de Hogescholen en de Universiteit, het uitgaansleven en natuurlijk de studentenverenigingen kunnen leren kennen. Tijdens de UIT-week opent Veritas jaarlijks haar deuren om aan deze aankomende studenten te laten zien waar de grootste gemengde vereniging van Utrecht voor staat. Zo kan er kennis gemaakt worden met de leden, het pand en de sfeer van de vereniging. Tijdens de UIT-week vinden jaarlijks ook de inschrijvingen plaats voor nieuwe leden.

0 +
ACTIEVE LEDEN
0
VERBANDEN
0
JAARCLUBS
0
HUIZEN

UIT-week 2021

We kijken er naar uit om jullie te ontvangen op onze prachtige vereniging tijdens de UIT-week van 16 t/m 20 augustus 2021. Houd voor alle informatie over de UIT-week onze social media kanalen in de gaten. 

UIT-WEEK VERITAS 2019

WORD LID VAN VERITAS

Haal alles uit jouw studentenleven!

Leer nieuwe mensen kennen en maak vrienden voor het leven. Met de gaafste evenementen en vele borrels valt er bij Veritas altijs wel wat te beleven.

LUSTRUM XXVI

 

In 2019 vierde C.S. Veritas haar 26e lustrum op grootse wijze. Het lustrumjaar – met lustrumgala, lustrumhockeytoernooi én een legendarische lustrumskireis – werd in juli afgesloten met een onvergetelijke lustrumweek. De lustrumweek is voor velen hét hoogtepunt van de studententijd. Met onder meer een familiedag, festivaldag, chiquedag en zwembadfeest waren het tien dagen om nooit meer te vergeten. 

WORD LID! VERITAS WACHT OP JOU