Welkom op de UIT-website van

C.S. VERITAS

Hoi, welkom op de UIT-website van C.S. Veritas! Zoals je inmiddels weet, kan de UIT-week in augustus helaas niet doorgaan in fysieke vorm. Daar balen we allemaal van, want naast dat het een fantastische week is, hadden we je ook graag in en rond onze sociëteit van alles verteld over onze vereniging. Om je toch nog een goed beeld van Veritas te geven, zijn we hard aan het werk om een aangepaste (digitale) UIT-week neer te zetten. 

De komende maanden gaan wij jullie via Instagram, Facebook en deze website laten zien waarom Veritas nog altijd de grootste en gezelligste studentenvereniging van Utrecht is. Met vragen kun je ons uiteraard ook altijd bereiken. 

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de huidige situatie voor de inschrijvingen en de introductie betekent. Wanneer we meer duidelijkheid hebben, communiceren we dat via onze social media-kanalen en deze website. Houd onze pagina’s dus goed in de gaten!

0 +
ACTIEVE LEDEN
0
VERBANDEN
0
JAARCLUBS
0
HUIZEN

LUSTRUM XXVI


Afgelopen jaar vierde C.S. Veritas haar 26e lustrum op grootse wijze. Het lustrumjaar – met lustrumgala, lustrumhockeytoernooi én een legendarische lustrumskireis – werd in juli afgesloten met een onvergetelijke lustrumweek. De lustrumweek is voor velen hét hoogtepunt van de studententijd. Met onder meer een familiedag, festivaldag, chiquedag en zwembadfeest waren het tien dagen om nooit meer te vergeten.