UIT-WEEK C.S. VERITAS

De UIT-week wordt elk jaar georganiseerd zodat aankomende studenten Utrecht, de Hogescholen en de Universiteit, het uitgaansleven en natuurlijk de studentenverenigingen kunnen leren kennen. Tijdens de UIT-week opent Veritas jaarlijks haar deuren om aan deze aankomende studenten te laten zien waar de grootste gemengde vereniging van Utrecht voor staat. Zo kan er kennis gemaakt worden met de leden, het pand en de sfeer van de vereniging. Tijdens de UIT-week vinden jaarlijks ook de inschrijvingen plaats voor nieuwe leden.

0 +
ACTIEVE LEDEN
0
VERBANDEN
0
JAARCLUBS
0
HUIZEN

Maatregelen COVID-19

Zoals je inmiddels weet, kan de UIT-week in augustus helaas niet doorgaan in de reguliere vorm. Daar balen we allemaal van, want naast dat het een fantastische week is, hadden we je ook graag in en rond onze sociëteit van alles verteld over onze vereniging. Om je toch nog een goed beeld van Veritas te geven, zijn we hard aan het werk om een aangepaste (digitale) UIT-week neer te zetten. 

De komende maanden gaan wij jullie via Instagram, Facebook en deze website laten zien waarom Veritas nog altijd de grootste en gezelligste studentenvereniging van Utrecht is. Met vragen kun je ons uiteraard ook altijd bereiken. 

 

UIT-WEEK VERITAS 2019

WORD LID VAN VERITAS

Haal alles uit jouw studentenleven!

Leer nieuwe mensen kennen en maak vrienden voor het leven. Met de gaafste evenementen en vele borrels valt er bij Veritas altijs wel wat te beleven.

LUSTRUM XXVI


Afgelopen jaar vierde C.S. Veritas haar 26e lustrum op grootse wijze. Het lustrumjaar – met lustrumgala, lustrumhockeytoernooi én een legendarische lustrumskireis – werd in juli afgesloten met een onvergetelijke lustrumweek. De lustrumweek is voor velen hét hoogtepunt van de studententijd. Met onder meer een familiedag, festivaldag, chiquedag en zwembadfeest waren het tien dagen om nooit meer te vergeten. 

WORD LID! VERITAS WACHT OP JOU

× start chat